Ovi ljekari dežuraju tokom praznika

Objekti Doma zdravlja Podgorica u Bloku pet, Novoj varoši, Koniku, Tuzima i Zeti biće dežurni tokom vaskršnjih praznika.

 

“Za vrijeme vaskršnjih praznika u petak, subotu, nedjelju i u ponedjeljak građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima Doma zdravlja Podgorica, Blok pet, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta”, saopšteno iz Doma zdavlja.

Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova Varoš i Konik, svih dana praznika od sedam do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u objektu Nova varoš 24 sata dnevno.

“Tokom praznika u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se od sedam do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće od sedam do 21 sat”, ističe se u saopštenju i dodaje da će jedinica za patronažu raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom vaskršnjih praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, od sedam do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19 sati.

(www.cdm.me)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s