Gradi se kompleks između Milenijuma i Moskovskog mosta

Kompanija „Fab Live“ počela je pripreme za gradnju novog  stambeno -poslovnog kompleksa u centru gradau Ulici Stanka Dragojevića, na placu između mosta Milenijum i pješačkog Moskovskog mosta.

Parking u Ulici Stanka Dragojevića od nedjelje nije u funkciji.

„U pitanju je projekat „Palata“,  stambeno -poslovni objekat, sa hotelom u jednom dijelu, koji će se graditi fazno, od čega je trenutno započeta prva faza objekta (podzemne garaže) u skladu sa građevinskom dozvolom koju je izdao Sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine Glavnog grada Podgorica“, saopštila je ovlašćena predstavnica kompanije Nela Anđušić.

Ilustracija|izvor vijesti.me

Površina prve faze objekta, odnosno podzemnih garaža je 6.500 metara kvadratnih, a cijelog kompleksa će biti 17.500 kvadrata.

Investicija je, prema riječima Anđušićeve, vrijedna oko 15 miliona eura, dok je planirani rok završetka cijelog objekta kraj 2018. godine.

„Radi se o luksuznom objektu sa najkvalitetnijim i najsavremenijim sadržajima, kako kada su u pitanju stanovi i poslovni prostori, tako i kada su u pitanju apartmani i prateći objekti koji budu u funkciji hotela“, istakla je Anđušić.

Dodaje da će objekat biti specifične arhitekture, te da je namjera investitora i vodećeg projektanta bila da centar glavnog grada Crne Gore dobije objekat kakav mu pripad a, „kako po svojoj spoljašnjosti, tako i po unutrašnjim sadržajima“.

„Smatramo da je ovakav objekat potreban Podgorici i da će svojim, izgledom, sadržajima, opremljenošću i ostalim karatkeristikama, u najljepšoj mogućoj mjeri oživjeti sjaj centra grada“, zaključila je Anđušićeva.

(Vijesti)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s